Slizing

Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en idee├źn. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.

Slizing biedt een uitgebreid range aan opbergmogelijkheden voor in huis of kantoor. De brede collectie loopt van nachtkastjes en fraaie garderobekasten met draai- of zweefdeuren tot schuifwandkasten en boekenkasten die op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide range van houtdecors, unikleuren, spiegels en glas. Met de collectie van Slizing kunt u uw meubels in dezelfde of bijpassende kleuren samenstellen, waardoor deze een eenheid vormen in uw kamer of in uw hele huis.

In de collectie kasten vindt u bedmeubelen zoals nachtkastjes en hoofdborden en daarnaast garderobekasten met draaideuren of zweefdeuren. De meubels in de collectie Slizing kasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De draai- en zweefdeurkasten van Slizing zijn vrijstaande kasten die verhuisbaar zijn, met een hoge kwaliteit en een fraaie uitstraling.

In de collectie schuifdeuren vindt u maatwerk schuifwandkasten waarmee u met eindeloze kleurcombinaties en interieurvariaties altijd de kast kunt samenstellen precies zoals u dat wenst. Zowel voor moderne interieurs als voor klassieke woningen zijn er hele mooie bijpassende schuifwandkasten. Alles wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt. Ook het kastinterieur wordt precies zo ingedeeld zoals u gekozen heeft, met hoge of lage hanggedeeltes, leggedeeltes en laden op de plaatsen waar u dat wilt. Hier behoren ook schuine kasten, inloopkasten en hoekkasten tot de mogelijkheden.